Корпоративно видеозаснемане

Фирмен видео профил, рекламно видео от филмова къща LAstudio

 

Корпоративно видеозаснемане от рекламна агенция и филмова къща LAstudio са на Ваше разположение за видеозаснемане на фирмени, корпоративни събития, рекламно видео, лекция, семинар,фирмено парти, рожден ден, коледно парти, тийм-билдинг,  театрални постановки и др. Разполагаме с е модерна материална база, техника на водещи лидери в производството на видео и фотографска апаратура. Както и екип от професионалисти с дългогодишен опит в заснемането на кино продукции, музикални клипове и разнообразни социални събития в България, Испания и Германия.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Корпоративно Видеозаснемане  / фирмено видео, реклама /

Видео Реклама / рекламна агенция и филмова къща LAstudio /
Когато сте добър предприемач видеозаснемането на реклама е задължително условие за популяризиране на дейностите/продуктите, които предлагате в медийното или интернет пространство. Нашата рекламна агенция и филмова къща ви предлагаме и тази услуга, тъй като работим с различни режисьори, които биха предложили най-добрите за вас концепции, за да представите продукта или дейността си по-добре от Вашата конкуренция. Най-подходящите формати за фирмена видео реклама са от 5 до 60 секунди в зависимост от концепцията, която изградим и Вашето желание.

Фирмено Видео / рекламна агенция и филмова къща LAstudio /

Този формат на видеозаснемане се използва, за да презентира и отрази дейността на фирма или корпорация по най-съвременен и интересен начин. Фирменото видео служи за няколко неща – привличане на съдружници; привличане на нови клиенти или за кандидатури по различни Европейски проекти. В този формат се показва дейността на колектива; сплотеността на служителите; добрите условия за съдружници или клиенти. Този формат е синонимен на документален филм за Вашия бизнес; Вашия успех и потенциален рейтинг.

Видеозаснемане на Събития / рекламна агенция и филмова къща LAstudio /

Ако Вашата фирма или друг вид организация празнува своя юбилей, празник или тематично парти – нашата рекламна агенция и филмова къща можем да Ви бъдем полезни като отразим това мероприятие във формата и времетраенето, което искате. Гарантираме ви деликатното присъствие на екипа, който не би нарушил атмосферата, за да бъде отразено всичко с максимална естественост.