Продуктова фотография

Като студио с дългогодишен опит, утвърдено в сферата на продуктовата, рекламна фотография ние работим в тясно сътрудничество не само с рекламни агенции но и с директни клиенти от различни бизнес сектори. Създаваме рекламни фотографии за онлайн магазини, брошури и каталози в сфери като: текстилната промишленост: мъжки и дамски дрехи, екипи за мотори, обувки, спортни стоки с невидим манекен, бижутерия: годежни пръстени, сватбени халки, обици, скъпоценни камъни, часовници и др., хранително вкусова промишленост: менюта за ресторанти, реклама и др. Основната ни цел през годините е да създадем максимално добри изображения на Вашият продукт с, които да увеличим продажбите Ви.
Вие сами може да прецените, не е нужно да сте продуктов фотограф за да познаете качеството на една снимка, в интернет е пълно със страхотни продукти с лоши снимки, хората купуват това което виждат ако снимката е лоша клиента предполага, че и продукта е такъв. Всеки клиент изисква индивидуални решения. Възползвайте се от дългогодишният ни опит в рекламата и продуктовата фотография.

Доверете ни се и ние ще се погрижим Вашият продукт да се откроява от другите, така ще увеличим приходите Ви!

 

продуктова фотография

 

Заснемане на Бижута
Фотографията на бижута е едно от най-сложните направления, високото качество което предлагаме е в фокуса на нашата работа. Основно предизвикателство са материалите от които са изработени бижутата например: платината, златото и среброто в съчетание със скъпоценни камъни отразяващи както светлината така и околните предмети е едно истинско предизвикателство за всеки фотограф. Детайли трябва да бъдат максимално ясно видими, а отраженията сведени до минимум. Ние представяме вашите продукти цялостно и детайлно акцентирайки върху дизайна. Професионалните продуктови изображения помагат на клиентите да вземат правилното решение.
В електронната търговия най-важното е качественото изображение на продукта. Създаването на висококачествени продуктови изображения за онлайн магазини и рекламни брошури ще увеличи Вашите приходи!

Фотография на бижута

 

Заснемане на Дрехи с Невидим Манекен

Може би златната среда между текстилни дрехи без манекен и сложна модна фотосесия с професионален фото модел са фотографиите с невидим манекен. Дрехите се представят както биха стояли облечени на човек, това е един изчистен вариант концентриращ клиента върху самата дреха.
Екипи за мотори

 

Дрехи с невидим манекен

 

Професионална фотография на на храни.

Фотография на храни

Uncategorized