Студийна Фотография

Корпоративни Портрети / Бизнес Портрети /

Корпоративни портрети или бизнес портрети с времето стават задължителни, всички бизнес портрети ви представят в най-добра светлина пред компанията и клиентите. Първото впечатление, което добиват хората за всеки един от нас е от корпоративните ни снимки, бизнес портрета затова е важно те да са професионални. Студийна фотография в частност фирмената фотография ви дава възможност още преди да сте се запознали лично с вашите нови служители, колеги, бъдещ работодател или клиенти те да имат положителна представа за вас така разбират, че държите и на най-малките подробности в бизнеса.

На всеки му се случва да му потрябва снимка, с която да се представи освен в професионална светлина – бизнес фотография, при кандидатстване за работа, също и за участие в състезание, профил в някоя медия и т.н. Тук ние идваме на помощ с необходимите условия и опит, за да Ви помогнем да реализирате идеите си. Предлагаме студийна и екстериорна фотография – можете да изберете нашето студио или друго място, където ще се чувствате най-комфортно за Вашата професионална фотосесия.

За удобство на корпоративните ни клиенти, имайки предвид големия брой служители и работното време предлагаме възможност за професионална фотосесия в офис на фирмата със специално изготвен предварителен график за всеки служител за да не се възпрепятства работния процес. Всяка корпоративна портретна фотосесия отнема до петнадесет минути на човек. След приключване на портретната фотография снимките се обработват и се предоставя в съответния формат според поръчката на фирмата възложител.

Фирмена Фотография

Бизнес Портрети

Корпоративни портрети

 

Корпоративни портрети

 

 

 

 

Корпоративни портрети

Корпоративни портрети, бизнес фотография, студийна фотография, фирмена фотография

 

 

Uncategorized